Valoterapia markkinoille suuntaavan LED TAILOR INNOVA7IONin osakeanti on käynnissä.

LED TAILOR INNOVA7IONIN LÖYDÖT LEDIEN LUONNONVALO-OMINAISUUKSISTA HAASTAVAT VANHAT HOITOMUODOT HYVINVOINNISSASI JA ELINYMPÄRISTÖSI PUHTAANA PIDOSSA.


Valo vanhin voitehista

Terveysteknologia elää huimaa muutosta muuallakin kuin SOTE:ssa. Ympäri maailmaa tutkitaan parhaillaan LED teknologian mahdollisuuksia ihmisten hyvinvoinnin kannalta. LED TAILOR INNOVA7IONin perustajat havaitsivat LEDin omaavan tarkkoja luonnonvaloa jäljitteleviä ominaisuuksia ilman perinteisten valohoitomuotojen haittavaikutuksia. Aiheesta on julkaistu hiljattain useita kansainvälisiä kliinisiä tutkimuksia, jotka tukevat LTI:n omia havaintoja todellisessa ympäristössä.

 

LEDin kapeaspektrinen valo on ylivoimainen ominaisuus täsmähoidoissa, sillä perinteiset valohoitomuodot sisältävät useita spektrejä, joista ei ole hyötyä, tai ovat olleet jopa haitallisia. Valohoito sanana on tullut tiensä päähän ja tulevaisuudessa siitä puhutaan valoterapiana.
LED TAILOR INNOVA7IONin valoterapiatuotteilla voidaan suorittaa valoterapiahoitoja kotona ilman kalliita lisälääkekustannuksia. Tulevaisuudessa valoterapialaitteilla pystytään hoitamaan useita eri sairauksia, palovammoja ja haavoja.

 

Tulevaisuuden bakteerin tuhoaja.

LED TAILOR INNOVA7IONin Mika Nummenpalo on tutkinut LEDien maailmaa ja mahdollisuuksia jo kymmenen vuoden ajan ja uskoo vahvasti mm. UV LED -teollisuuden mullistuvan lähivuosina ja muuttavan koko maailman ilmiömäisesti taistelussa haitallisia bakteereja vastaan. Itseasiassa valon hyvistä puolista on yleisesti tiedossa vasta todella vähän. LED TAILOR INNOVA7ION tekee tiivistä yhteistyötä monien yritysten kanssa ja keskusteluja sekä tutkimuksia on käynnissä monilla eri aloilla.
Yhtiöllä on selvityksessä useita patenttien ennakkotutkimuksia ja yhtiölle on myönnetty hyödyllisyysmallisuojaus, jonka muuttamista patentiksi harkitaan.

 

LED TAILOR INNOVA7IONin kehittämillä UV- ja valoratkaisuilla voidaan tulevaisuudessa suorittaa myös erilaisten tilojen ja esineiden desinfiointia ja sterilointia, mm. toimistojen neuvotteluhuoneiden, koulujen sisätilojen ja sairaalan toimenpidehuoneiden pintojen puhdistusta resistenteistä bakteereista.
Tiloja ja pintoja, joissa bakteerit elävät ja lisääntyvät, on loputtomia määriä. Tällä hetkellä niitä ei ole mahdollista puhdistaa tarpeeksi tarkasti ja siksi kemikaalivapaat ratkaisut ovat tulevaisuuden kannalta hyvin tervetulleita.
Yhtiö on myös aloittamassa neuvottelut mahdollisten tukien saamiseksi kunnille sisäilma ongelmien parantamiseksi tarkkaan optimoiduilla valaistus muutoksilla.

Ennakkomyynnillä vauhtia tulevaisuuteen
Yhtiö aloittaa psoriasiksen ja atooppisen ihottuman kotihoitoon tarkoitetun maailman tehokkaimman valoterapiavalaisimen, COMPLEXiONin, ennakkomyynnin 29.10.2016, jolloin vietetään Maailman Psoriasispäivää. Yhtiö panostaa myös asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun mm. puhelinpalvelun kautta, jotta tuotteen käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa kotona. Valaisimen ennakkomyynti kohdistuu vain Suomessa asuville henkilöille. Yhtiön tavoitteena on saada 2000 kappaleen ennakkomyynti aikaiseksi ja tuotteen jakelu asiakkaille alkaa viimeistään helmikuun 2017 alussa. Vuoden 2017 aikana toiminta laajenee myös muihin maihin, kuten Viroon, Ruotsiin, Saksaan ja
Arabiemiraatteihin.

 

Tuottava Idea 2016

Salolainen LED TAILOR INNOVA7ION voitti 11.10.2016 Tuottava Idea 2016 A-alueen yrityssarjan ja etenee tavoittelemaan vuoden 2016 Tuottava Idea kokonaiskilpailun voittoa.
Suomessa on etsitty tuottavia ideoita vuodesta 1977 alkaen Suomen Nuorkauppakamarien toimesta. Voittajina historian saatossa on palkittu muun muassa Polar Electro Oy, Ponsse Oyj ja  Genelec Oy.  www.tuottavaidea.fi

Yhtiön tavoitteena on kerätä 1,5 miljoonaa euroa kiihdyttämään kasvuvauhtiaan

Osakeanti materiaaleissa kerrotaan, että yhtiö pyrkii osakeannissa kerättävän pääoman avulla moninkertaistamaan tuotantonsa seuraavien vuosien aikana. Lisäksi osakeantivaroja suunnataan uuden henkilöstön palkkaamiseen, tuotekehitykseen ja markkinoinnin tehostamiseen. Kasvua haetaan pääoman turvin myös ulkomailta. Osakepääoma jakautuu A- ja B-sarjan osakkeisiin. Kummallakin osakkeella on oikeus samankokoiseen osinkoon. A-sarjan osakkeella on 4 ääntä ja B-sarjan osakkeella yksi ääni. A-osakkeiden määrä on 15 000 ja B-osakkeiden 20 000 kappaletta. Osakeannissa on merkittävänä vain B-sarjan osakkeita 75 euron kappale hintaan. Merkittävien osakkeiden vähimmäismäärä on viisi kappaletta. Ylimerkintätilanteessa yhtiön hallituksella on oikeus päättää, miten osakkeet jaetaan merkitsijöiden kesken. Yhtiön tavoitteena on jakaa osinkoa keskimäärin 40-60 prosenttia nettotuloksesta huomioiden liiketoiminnan kehitystarpeet ja lähivuosien näkymät. Osingon jako on 1/1 osakkeiden määrässä.

 

Tutustu LED TAILOR INNOVA7ION:n osakeanti materiaaleihin ja osta osakkeita osoitteesta: www.ledtailor.fi/osakeanti

 

Lisätietoja:

Mika Nummenpalo
Toimitusjohtaja
044 559 83 59
mika.nummenpalo@ledtailor.fi