Fotonidesinfiointijärjestelmä

Valkoinen yleisvalaistus:

ANTiBAC-tuotesarja

ANTiBAC on puhtaanvalkoista ja päivänvalomaista valoa, joka parantaa vireystilaa. ANTiBAC toimii myös osana LED Tailorin fotonidesinfiointijärjestelmää: se rajoittaa mikrobien kasvua, sekä aktivoi katalyysipinnoitteen puhdistavan reaktion huomattavasti tavallisia valaisimia tehokkaammin

LUE LISÄÄ
Sininen desinfiointivalaistus:

WiSDOM AiR -tuotesarja

Sininen valo on todistetusti tehokas tuhoamaan bakteereja, homeita ja hiivoja. Sen toimintaa voidaan tehostaa tuhoamaan myös viruksia ja itiömuotoja. LED Tailorin desinfiointiratkaisuissa sininen valo on käytössä yöaikaan tai muulloin kun desinfioitava tila ei ole käytössä.

LUE LISÄÄ
Lisätehoa viruksia vastaan:

Katalyysipinnoitus

LED Tailorin fotonidesinfiointijärjestelmän tehoa voidaan parantaa katalyysipinnoitteen avulla. Pinnoitteessa hyödyn-netään fotokatalyysinä tunnettua ilmiötä. Fotokatalyysissä valon energian avulla käynnistetään kemiallinen reaktio, joka muodostaa lyhytikäisiä reaktiivisia happi-yhdisteitä. Reaktion käynnistämiseen tarvitaan katalyyttinä toimiva aine, joka LED Tailorin katalyysipinnoitteessa on titaanidioksidi (TiO₂).

LUE LISÄÄ
Pienesineiden desinfiointi:

WiSDOM DS -UVC-pintadesinfiointilaatikko

WiSDOM DS UVC-pintadesinfiointilaatikko desinfioi pienesineet, kuten puhelimet, näppäimistöt, verenpainemansetit ja suojalasit, turvallisesti ilman kemikaaleja ja tasalaatuisesti.
Laite soveltuu myös herkkien materiaalien desinfiointiin, sillä sen tuottama säteily on ionisoimatonta (STUK 2017).

LUE LISÄÄ