Puhtaampaa sisäilmaa

Äänetön, huoltovapaa ja automaattinen ratkaisu ilmanpuhdistukseen.

Sisäilmaongelmakohteet

Sisäilmaongelmat saattavat nopeasti kehittyä tilanteeseen, jossa on pakko etsiä väistötilat nopeasti. Väistötiloja voi olla vaikea löytää, ne lisäävät kustannuksia merkittävästi ja sen päälle tulee muutto- ja desinfiointikustannukset. LED Tailorin siniseen valoon perustuva fotonidesinfiointijärjestelmä on helppo ja edullinen ratkaisu sisäilmaongelmiin. LED Tailorin ratkaisu puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja on monessa kohteessa mahdollistanut sen, että väistötiloihin muutto on vältetty kokonaan ja työskentelyä vanhoissa luokissa on voitu jatkaa turvallisesti. Takaisinmaksuaika investoinnille on vain muutama kuukausi!

Fotonidesinfiointijärjestelmä koostuu valkoisesta antimikrobisesta ANTiBAC-yleisvalaistuksesta sekä sinisestä WiSDOM AiR-valaistuksesta, joka on käytössä yöaikaan tai muulloin kun desinfioitava tila ei ole käytössä. Katalyysipinnoitteen avulla valojen toimintaa voidaan tehostaa tuhoamaan myös viruksia, itiömuotoja, hajuja ja haitallisia VOC-yhdisteitä. Järjestelmä toimii täysin automaattisesti eikä tarvitse erityistä perehdyttämistä.

90% edullisempi kuin väistötilat
nopea

asennus illalla tai viikonloppuna

vaivaton

tilojen käyttö jatkuu normaalisti

Turvallinen

Parempi työturvallisuus ilman kemikaaleja ja UV-valoa

Tuhoaa homeet, hajut, mikrobit ja VOC-yhdisteet

Ei edesauta resistenttien mikrobikantojen muodostumista

Huoltovapaa

Ei käyttökustannuksia, ei vaihdettavia suodattimia

Automaattinen

Aina tasalaatuinen desinfiointitulos

Äänetön

Ei liikkuvia osia

Ionisoimaton

Ei vahingoita herkkiäkään materiaaleja (STUK 2017)

Fotonidesinfiointijärjestelmä

Valkoinen yleisvalaistus:

ANTiBAC-tuotesarja

ANTiBAC on puhtaanvalkoista ja päivänvalomaista valoa, joka parantaa vireystilaa. ANTiBAC toimii myös osana LED Tailorin fotonidesinfiointijärjestelmää: se rajoittaa mikrobien kasvua, sekä aktivoi katalyysipinnoitteen puhdistavan reaktion huomattavasti tavallisia valaisimia tehokkaammin

LUE LISÄÄ
Sininen desinfiointivalaistus:

WiSDOM AiR -tuotesarja

Sininen valo on todistetusti tehokas tuhoamaan bakteereja, homeita ja hiivoja. Sen toimintaa voidaan tehostaa tuhoamaan myös viruksia ja itiömuotoja. LED Tailorin desinfiointiratkaisuissa sininen valo on käytössä yöaikaan tai muulloin kun desinfioitava tila ei ole käytössä.

LUE LISÄÄ
Lisätehoa viruksia vastaan:

Katalyysipinnoitus

LED Tailorin fotonidesinfiointijärjestelmän tehoa voidaan parantaa katalyysipinnoitteen avulla. Pinnoitteessa hyödyn-netään fotokatalyysinä tunnettua ilmiötä. Fotokatalyysissä valon energian avulla käynnistetään kemiallinen reaktio, joka muodostaa lyhytikäisiä reaktiivisia happi-yhdisteitä. Reaktion käynnistämiseen tarvitaan katalyyttinä toimiva aine, joka LED Tailorin katalyysipinnoitteessa on titaanidioksidi (TiO₂).

LUE LISÄÄ

Referenssit

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin.

Lue lisää
1

Me tarvitsemme:

• Tilan mitat
• Valaisimien asennuskorkeus
• Aikaikkuna siniselle valolle
2

Teemme valaistussuunnitelman

Suunnitelma sisältää laskelman kohteeseen tarvittavista tuotteista sekä kustannustehokkaan tarjouksen.
3

Asennus

Toimitamme tuotteiden mukana selkeät asennusohjeet.
4

Sisäilmaongelma ratkaistu!

Voit jatkaa normaalisti tilan käyttöä.