Referenssit

Turun Yliopistollinen Keskussairaala

Salo

”Laitteen käyttö on nopeaa ja helppoa ja käytämmekin laitetta useita kertoja päivässä. Valon avulla puhdistaminen on työntekijälle vaivatonta, eikä tarvitse käsitellä haitallisia puhdistusaineita. Annoimme alkuvaiheessa LED Tailorille palautetta muutaman kuukauden käyttökokemuksemme perusteella ja monet meille tärkeät asiat on otettu huomioon uusien laitteiden kohdalla. Hienoa!”
-Jenni Suominen, Lääkehoitopoliklinikan vastuuhoitaja

Lue lisää

Kirkonkylän koulu

Perniö

”Uudet valot ovat miellyttävät ja raikkaat ja oppilaat vaikuttavat virkeämmiltä luokassa. Muutamalla henkilöllä migreeni on loppunut uusien valojen myötä. Itsekin sain migreenikohtauksia ennen viikoittain ja myös silmäni ovat lakanneet oireilemasta. Olemme niin tyytyväisiä ratkaisuun, että olemme jo päättäneet hankkia lisää LED Tailorin tuotteita muihinkin tiloihimme!”
–  Sirkku Leikkonen, rehtori

Lue lisää

SSO-päivittäistavarakauppa

Salo

”Puolen vuoden koejakson aikana mikrobitasot laskivat selvästi ja pullonpalautuspisteen ympäristö muuttui käytännössä hajuttomaksi. Kokemuksemme ovat innostavia ja tutkimme nyt mahdollisuuksia laajentaa käyttöä toimipaikoissamme.”
-Esko Jääskeläinen, Suur-Seudun Osuuskaupan toimitusjohtaja

Lue lisää

Eläinklinikka Ehyt

Halikko, Salo

“Nyt on pintahygienian ylläpitäminen helppoa sinisen valon voimalla! Hoitopöydän alusmattoa olimme yrittäneet puhdistaa useita kertoja tuloksetta, mutta yhden yön valotuksen jälkeen veritahrat lähtivät tikkauksista pyyhkimällä pois! Positiivisen kokemuksen myötä aiomme käsitellä myös muita tilojamme, esim. leikkaussali- ja hammashoitotilat.”
– Jouni Niemi, kehityspäällikkö ja eläinlääkäri

Lue lisää

Montessori-päiväkoti Aurinkoleijona

Salo

”Puhdistusjärjestelmä asennettiin kolmisen viikkoa sitten, kun pahin vatsatautiaika oli käynnissä. Kokemus hämmästyttää, sillä sairastuneiden määrä jäi hyvin vähäiseksi. Toisessa yksikössämme ei ole puhdistusjärjestelmää ja siellä tauti kiersi yli puolella ryhmää. Odotan mielenkiinnolla, vähentääkö järjestelmä lasten sairastamista pidemmällä aikavälillä.”
-Päivi Isopuro, päiväkodin johtaja

Lue lisää

Puhdastila: Salofa Oy

Salo

”Alle 1,0 μm kokoisten partikkelien määrä ilmassa väheni yli 98 % ja 1,0 – 5,0 μm partikkelien yli 60 %, joten olemme erittäin tyytyväisiä ratkaisuun! Erikoissairaanhoidon käyttöön menevät letkut steriloidaan ennen toimitusta asiakkaalle, mutta LED Tailorin ratkaisun myötä olemme säästäneet selvää rahaa sterilointikustannuksissamme. Järjestelmä on ollut meillä käytössä yli kaksi vuotta ja jo ensimmäisen kuukauden aikana saavutettiin nykyinen puhtaustaso, jonne tilanne on vakiintunut.”
– Jarmo Nykänen, tehtaanjohtaja

Lue lisää

Palvelukeskus Ilolansalo, Salva Ry

Salo

”Olemme järjestäneet niin, että viikoittain tulee laitteessa käytettyä ainakin kaikki hoitajien käytössä olevat verenpainemittarit, tablettitietokoneet sekä puhelimet. Lisäksi käytämme sitä mm. näytteenotoissa käytettävien välineiden, kuumemittareiden, stetoskooppien, avaimien, näppäimistöjen, hiirien, kynien, verensokerimittareiden jne. puhdistukseen. Laite on helposti siirrettävissä ja sillä on oma säilytyspiste. Sovittuina viikonpäivinä laite on kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen hoitajien käytössä, ko. yksikössä. Muut yksiköt käyttävät laitetta, kun se on vapaana.”
– Saija Kirjavainen, vastaava sairaanhoitaja, Palvelukeskus Ilolansalo

Lue lisää

Laboratorio:
Finnsementti Oy

Parainen

”Sinivalojen avulla panostamme laboratoriotilojen työturvallisuuteen ja minimoimme riskejä. Olemme voineet myös vähentää kemikaalien käyttöä tilojen puhtaanapidossa. Pintadesinfiointilaatikkoa käytämme puhdistamaan mm. kameroita, kännyköitä ja muita välineitä, joita käytämme vaihtoehtoisia polttoaineita tutkittaessa. Laitteen käyttö on vaivatonta ja helppoa. Palaute työntekijöiltä on ollut positiivista ja LED Tailorin desinfiointiratkaisuista on tullut kiinnostuneita kyselyitä yrityksen muiltakin osastoilta.”
-Ursula Kääntee, laatu- ja prosessikehityspäällikkö

Lue lisää

Hammaslääkäri Tiina Yrjö-Koskinen Oy

Riihimäki

”Fotonidesinfiointijärjestelmä parantaa pintahygieniaa ja työntekijöiden työturvallisuutta ja vireystilaa. On tärkeää, että voimme pienentää riskiryhmässä olevien potilaiden infektioriskiä.”
-Tiina Yrjö-Koskinen, hammaslääkäri

Lue lisää

Eläinklinikka SoVet

Espoo

”Järjestelmä hankittiin tuomaan lisävarmuutta erityisesti multiresistenttiä bakteeria kantavien potilaiden jälkeen tehtävään desinfiointiin. Menetelmänä vaaraton fotonidesinfiointi tuntuu hyvältä ratkaisulta, kun desinfiointi on joka päivä tasalaatuista ja täysin automaattista. Asennuksetkin sujuivat normaalia toimintaamme häiritsemättä ja seuraavaksi aiomme hankkia saman ratkaisun myös leikkaussaliimme.”
– Maarit Luukkainen, eläinlääkäri

Lue lisää

OEM-asiakas:
Vetrospace Oy

Kaarina

”Yhteistyömme on ollut erittäin sujuvaa ja mikrobitestien tulokset ylittivät kaikki odotukseni. LED Tailorin teknologian hyödyntäminen on avannut meille uusia liiketoimintamahdollisuuksia.”
– Jouko Urpolahti, toimitusjohtaja

Lue lisää

Salon Palvelutalosäätiö sr

Salo

”Näillä toimenpiteillä pystymme vaikuttamaan asiakkaiden ja asukkaiden hyvinvointiin ja hygieniaan tiloissamme. Puhtaanvalkoiset valot tuovat ruuan esillepanoon oikean valon ruokalinjastossa ja näin ruokien aidot värit pääsevät näkyviin. Katalyysipinnoitus auttaa bakteerien leviämisen ehkäisemisessä kosketuskohdissa, linjastossa ja ovenkahvoilla.”
– Liisa Mäkinen, toimitusjohtaja

Lue lisää

Hoivakoti: Viola-koti

Tampere

”Viola-kodilla on kolme toimipistettä, joissa WiSDOM DS -pintadesinfiointilaite kiertää vuoroviikoin. Se siirtyy ruokakuljetusten mukana kätevästi omassa suojalaatikossaan. Jos jossain tulee vatsatautioireita tai angiinaa, laite kuljetetaan välittömästi siihen toimipisteeseen. Pintadesinfiointilaitetta käytetään aktiivisesti, koska sen käyttö on hoitajille helppoa ja nopeaa. Vessoihin asennetut siniset desinfiointivalot toimivat tunnistimien kanssa hienosti, eivätkä vaadi henkilökunnalta minkäänlaisia toimenpiteitä. LED Tailorin tuotteiden ansiosta pystyimme ensimmäistä kertaa estämään jokavuotisen vatsatautiepidemian leviämisen! Hyvinvoinnin lisäksi hankinta on tuonut meille myös säästöjä, koska henkilöstömme sairaspoissaolot vähenivät epidemiakaudella merkittävästi aiempiin vuosiin verrattuna.”
– Elina Konsala, henkilöstöpäällikkö, Viola-koti

Lue lisää

Välinehuollon steriilivarasto, Essote

Mikkelin keskussairaala

“Fotonidesinfiointijärjestelmän avulla parannetaan sairaalahygieniaa. Sillä pystymme tuhoamaan muun muassa erilaiset mikrobit välinehuollon tilojen pinnoilta. Pitkällä tähtäimellä sininen valo voi estää sairaalabakteereiden leviämistä.”
– Vesa Mäkeläinen, välinehuoltopäällikkö

Lue lisää

Liikennemyymälä ABC Masuuni

Karkkila

“Vessat ovat pysyneet hajuttomina ja kemikaaliton ratkaisu sopii hyvin S-ryhmän arvoihin. Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme viihtyisät ja turvalliset wc-tilat joka päivä.”
– Liikennemyymäläpäällikkö, ABC Masuuni

Lue lisää

Eläinlääkäriasema Veterica

Kirkkonummi

”Antimikrobiset valkoiset valot tekevät tiloihin raikkaan ilmeen. Liikuteltava sininen desinfiointivalaisin on kätevän kokoinen, joten sitä on helppo siirtää huoneesta toiseen. Se onkin lähes jatkuvasti taustalla desinfioimassa jotain huonetta, joten pintahygienian parantaminen on todella vaivatonta.”
– Erica Lindell, eläinlääkäri

Lue lisää

Halikon apteekki

Halikko

”Haluamme pitää huolta asiakkaiden ja työntekijöidemme viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Koska sinistä valoa käytämme myymälässä vain öisin, asiakkaat eivät muutosta näe. Ilma ja pinnat ovat kuitenkin entistä puhtaampia. Meillä on myös asiakkaina henkilöitä, joilla on puutteellinen immuniteetti. Uskon, että he ottavat tämän mielihyvällä vastaan ja kokevat, että tästä on heille hyötyä.”
– Hannele Kerko, apteekkari

Lue lisää

Laboratorio: Berner Oy

Helsinki

”Meidän laboratoriolaitetilassa asiakkaat pääsevät testaamaan ja tutustumaan meidän laboratoriolaitteisiimme. Tilassa vierailee monia ihmisiä päivittäin, joten on todella tärkeää, että turvaamme ympäristön hygienian. Fotonidesinfioinnin ansiosta hygieniataso on noussut huomattavasti.”
– Suvi Kemmo, myyntijohtaja (laboratoriot)

Lue lisää

TYKS, T-sairaala, syöpäosasto

Turku

“WiSDOM DS on järjettömän helppo ja näppärä laite – suosittelimme sitä juuri keuhkoklinikalle. Henkilökuntamme innostui laitteesta heti saatuamme sen käyttöön. Tavarat ovat helppo laittaa suoraan desinfiointilaitteeseen ja orgaanisen lian pyyhimme pintaliinoilla.
Desinfiointilaite on yksi tapa lisää vähentää sairaalabakteerin riskiä.”
– Paula Halonen, apulaisosastonhoitaja

Lue lisää

Kavo Kerr

Tuusula

”WiSDOM DS on helppokäyttöinen ja huoltovapaa. Ajankäyttömme on tehokasta, kun desinfiointiohjelman aikana pystyy tekemään muita tehtäviä. Asiakkaamme saavat huolletut laitteensa aina takaisin puhtaina ja desinfioituna.”
– Jonna Harjunen, Repair Center Team Leader

Lue lisää

Laboratorio: Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Helsinki

”Sinisillä valoilla varmistetaan hyvä pintahygienia laboratoriossa. On hyvä, että huoneeseen on turvallista mennä, vaikka desinfiointi olisikin käynnissä. WiSDOM DS -pintadesinfiointilaatikolla saamme nopeasti desinfioitua mm. automaattipipetit ja pipetin kärjet. LED Tailorin fotonidesinfiointituotteet soveltuvat hyvin opiskelijoidenkin käytettäväksi, koska ne ovat turvallisia ja erittäin helppokäyttöisiä.”
– Ritva Mikkonen, laboratorioalan opettaja

Lue lisää

Thermo Fisher Scientific Oy

Vantaa

”Fotonidesinfioinnin avulla työtilojen ja ympäristön altistus mikrobeille saadaan pidettyä jatkuvasti asianmukaisena. Sininen valo sopii tarkoitukseen hyvin, koska se ei vahingoita materiaaleja ja on turvallinen. LED Tailor toimitti kokonaisvaltaisen desinfiointiratkaisun nopeasti ja helposti. LED Tailorin ratkaisuja voidaan jatkossa ottaa käyttöön muissakin tiloissamme.”
– Suvi Teräslahti, Production Engineer

Lue lisää

Simulaatiotila: LAB-ammattikorkeakoulu

Lahti

”Haluamme LAB-ammattikorkeakoulun simulaatiokeskus SimuLtissa tarjota opiskelijoillemme mahdollisuuden tutustua uusimpaan terveysteknologiaan, josta LED Tailorin sininen desinfioiva valo on erinomainen esimerkki. Näen tämänkaltaisella tuotteella myös konkreettisen, opetuksellisen ulottuvuuden. Voimme siis pohtia opiskelijoiden kanssa sairaaloiden ja hoitolaitosten aseptiikkaa ja sen toteuttamista erilaisin menetelmin.”
– Jukka Karjalainen, simulaatio-ohjaaja

Lue lisää

Raision kotisairaala

Raisio

”Yksi laitteen tärkeimmistä ominaisuuksista on automaatio eli laite tekee aina tasalaatuisen tuloksen. Helppous on myös tärkeää – kun laitetta on yksinkertaista käyttää ihmiset omaksuvat sen nopeammin käyttöönsä. Lisäksi ympäristöasiat ovat nyt tapetilla eikä tämä laite aiheuta roskaa. Kemikaalittomuuden vuoksi se on myös turvallinen käyttää.”
– Kim Asunta, osastonhoitaja & Anne Vartiala, hygieniahoitaja

Lue lisää