Osakaskirje 7. 17.08.2017

LED TAILOR INNOVA7ION / S1 Sähkö Oy

YHTEENVETO

Hyvät osakkeen omistajat, kulunut kesä on ollut enemmän kuin mielenkiintoinen monella tapaa, saimme isomman sijoittajaosakkaan taaksemme, sekä samalla rauhoitettua tilanteen ja osittain rekrytoinnit tehtyä. Toimitusjohtajaa tai kansainvälisen kaupan, ja ehkäpä vielä kansallistensuhteiden osaajia vielä kartoitetaan. Muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja meillä on ollut käsittelyssä.

– LED TAILOR INNOVA7ION rahoitustilanne on saatu hallintaan ja osakeanti keskeytettiin 4.7.2017, olen luvannut osakkeenomistajille tietoa uusista rekrytoinneista ja jokainen meistä tulee kertomaan pikkuisen seuraavaan osakaskirjeeseen itsestään.
Julkisuutta olemme saaneet mm. Kauppalehdessä, Talous Sanomissa, sekä tulevan lauantaina Turun Sanomissa ja muutamissa alan ammattijulkaisuissa.

Kehitimme uuden ledeihin perustuvan menetelmän leipomoteollisuudelle. Uudella tekniikalla toimiva uuni puhdistuu sinisen valon avulla. Yritys on nyt hakenut patenttia itsedesinfioituvalle ja ilman ulkoista lämmönlähdettä toimivalle nostatusuunille.Oikealla kulmassa normilämmössä ja isot ovat saaneet valoa.

Paljon olisi asioita kerrottavana, mutta kun ei ihan kaikista vielä uskalla julkisesti puhua.
Osakeannin lopputuloksesta tulen kertomaan toivottavasti mahdollisimman nopeasti, meillä on kesken A-sarjan osakkeiden omistajien osakassopimuksen teko ja sen odotan saavani lakipuolelta mahdollisimman nopeasti takaisin.

– Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Mika Nummenpalo omistaa yhtiön nimeltä LED TAILOR FINLAND Oy:n ja LED TAILOR INNOVA7ION yhdellä perustajalla Petteri Jauhiaisella on ollut toive, että jos Nummenpalo aktivoi tuon LED TAILOR FINLAND Oy:n toiminnan, niin Mika Nummenpalo muuttaisi yhtiön nimen ja luovuttaisi
tuon yhtiön nimen LED TAILOR INNOVA7ION ja S1 Sähkö Oy toiseksi aputoiminimeksi.
Nummenpalo on suostunut tähän, koska se on kaikkien yhteinen etu.

– Mika Nummenpalo on myös ehdottanut alustavissa keskusteluissa että hänen omistamansa yhtiön osakkeet siirtyisivät tähän LED TAILOR FINLAND Oy nimen alle, joka sittemmin muutettaisiin HEATHFIRE HOLDING Ltd nimen alle, ja myös yhtiössä LED TAILOR INNOVA7ION työskentelevien Emilia Nummenpalo, Julia Nummenpalo, Jarno Koivulan omistamat osakkeet siirtyisivät HEAHTFIRE HOLDING Ltd omistukseen, eli yhteensä A-sarjan osakkeita siirtyisi 11250 kpl, jotka oikeuttavat 45000 ääneen yhtiön eli 56,25% yhtiön äänioikeutetuista osakkeista, A-osakkeiden omistus osuus on 75% HEATHFIRE HOLDING Ltd:n hallussa. HEATHFIRE HOLDING Ltd:n tulee omistamaan Mika Nummenpalo, Riika Nummenpalo, Julia Nummenpalo, Emilia Nummenpalo, Jarno Koivula ja Emil Eklund, eli kokonaisuudessaan Nummenpalon perhe.
Nummenpalojen henkilökohtaiset takausvastuut ovat yhtiön lainoista n.300.000 euroa. Tällä järjestelyllä pyritään takaamaan tulevaisuudessa kehittäminen ja sen säilyvyys perheellä ja osoittaa myös muille osakkeenomistajille yhtiön pääomistajan varautumisen ns. worst case tapahtumiin, esim. sairauden tms. äkillisen tapaturman takia jolloin se häiritsisi mahdollisimman vähän yhtiön toimintaa.
Tämä saattaa kuullostaa monien mielestä liioittelulta, mutta näin Mika Nummenpalo haluaa varmistaa kaikkien tulevaisuuden jos jotain ikävää sattuisi.

– Tämä järjestely on nyt tehty, ja kun saamme kaikki paperit valmiiksi niin tiedoitamme myös tästä ja saatte tietoonne osakkeiden prosenttijakauman.
Kaikki uudet työntekijät ovat myös osakkeenomistajia, eli sitouttamisosakkeet on myyty heille.

Tilitoimisto Aarnio tekee edelleen työtä tilinpäätöksen valmistumisen kanssa, ja siellä on ollut korjattavaa, kun kaikki ei ole täsmännyt entisen tilitoimisto Talenomin pantattua tietoa ja materiaaleja liian pitkään.

Kerron asiasta tarkemmin läpi seuraavassa osakaskirjeessa.

Linkkejä lehtijuttuihin.

http://promaintlehti.fi/Tuotantotehokkuuden-kehittaminen/Suomalainen-valokeksinto-mullistamassa-leipomoteollisuuden-uunien-puhdistuksen

https://www.uusiteknologia.fi/2017/08/11/ledit-auttavat-jo-leipojaakin/

http://www.tekniikkatalous.fi/talous_uutiset/yritykset/suomalaisyritys-valjasti-sinisen-valon-leipomoteollisuuteen-maailman-ensimmainen-itsedesinfioituva-nostatusuuni-toimii-ilman-ulkoista-lammonlahdetta-6668539

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm.kauppalehti.fi%2Fuutiset%2Fled-tailor-aikoo-mullistaa-leipomoiden-uunien-puhdistuksen%2FKL3dpdeH%3Fref%3Dampparit%253Ad9ee%26ext%3Dampparit&h=ATNy28qZP4uVsCXBCigOmQqUbBqxhsANcDsIRQDUJUu9YWuSmLRAS9sp0KnjHNhJ2y3VJDzIQuheYF7dKcnkNMPly_44RV__Lh6aZgxMkm-uLHdFqwRmnMDq5OTQ2goztZrktMsNM4s&s=1&enc=AZNZ4b4HQ2hNtxB25of6UdJF858Uh5MRkNySLRdbWfKS-Z9PhffoJZwo4CfBh5K61-9YcWDpHAvO3rpaGE0UgGi7e9jrlxaLktJGqh5jDagx8A

Salossa, 17.8.2017

LED TAILOR INNOVA7ION
Mika Nummenpalo

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mika Nummenpalo, p. 044 559 83 59, mika.nummenpalo@ledtailor.fi