Hyvät sijoittajat,

Näin alkuun toivotan tervetulleeksi uusia sijoittajia ja haluan kiittää, jotka ovat rohkeasti uskoneet yritykseemme ja hankkineet omistukseen B-sarjan osakkeita. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, minuun voi olla yhteydessä ja keskustella asioista. Sijoittajille on auennut oma portaali nettisivuille ja nyt siellä pitäisi toimia myös uloskirjautumispainike.
Tähän mennessä on noin 3000 osaketta merkitty ja olemme edelleen käyneet mielenkiintoisia keskusteluja pääomasijoitusyhtiöiden kanssa jotka ovat aktivoituneet 2017 vuoden puolella, tämä kiinnostus tulee varmasti siirtämään annin päättymisaikaa, josta tiedoitamme myöhemmin.
Syyskuusta 2016 eteenpäin tapahtunut liiketoiminnan suunnanmuutos valaistuksen osalla on loppusuoralla ja olemme aikataulussa muutoksen päätöksestä, jossa keskittyminen on nyt UV/Blue/Red valaistuksen osalla.
Monella on hyvinkin akuutti tarve saada mm. homepohjainen ongelma ratkaistua. Olemme saaneet mielenkiintoisia yhtiöitä taakse, joiden kanssa nyt tehdään työtä tosissamme, joiden kanssa päästäisiin aloittamaan pilottihankkeet, sekä tuotteistamaan heidän tarpeensa. Ratkaisut ovat todellakin yksinkertaisia.
Tuntuu että näihin ongelmiin löytyy rahaa ja ne halutaan ratkaista. Maailmalla pelätään tällä hetkellä hyvin paljon erilaisia epidemioita ja niitä halutaan torjua.

Henkilöstö muutoksia on tapahtunut, Mika Alatalo jäi yhtiöstä pois henkilökohtaisista syistä ja myöskin eläkejärjestelyin on luvassa henkilöstöön muutoksia.
Mika Alatalon osakkeet ja taloudelliset takaukset lunasti myynnistä vastannut Jarno Koivula.
Yhtiö on nostanut 100.000 € lainan, jolla maksettiin TEKES hanketta varten otettu laina, ja sieltä vapautetaan ylimääräiset henkilötakaajat pois.
Uusina kasvoina on liittynyt Heikki Näreoja, jonka vastuualueena on elektroniikkasuunnittelu ja uusien asiakkaiden teknisistä yhteensopivuuksista asiakkaiden järjestelmissä.
Samoin Emil Eklund tuli 7 kuukauden työsopimuksella valmistelemaan ohjelmaa jolla lasketaan tarvittavien energiamäärien tuottaminen puhdistettavaan tilaan, sekä valoterpiavaloihin
9.11.2016 Jätettiin uudelleen EU:lle sisään OEM tuotteisiin keskittyvä hakemus, ja jäimme toisen kerran harmittavan lähelle uudelleen myöntävästä päätöksestä, nyt 15.2 jätimme uuden hakemuksen ja lähdemme valmistelemaan suoraan hakemus II vaihetta, jolla voidaan hakea sitä 2 500.000€ SME rahaa.

Osakeannista on nyt merkitty hieman yli 3000 osaketta ja tähän saakka merkityt osakkeet on jätetty merkittäväksi 9.2.2017 Patentti- ja rekisterihallitukseen.
8.2.2017 pidettiin osakkeenomistajien kokous, jossa paikalla oli 100% nykyisistä osakkeenomistajista. Kokouksessa päätettiin yksimielisesti, että antiaikaa tullaan jatkamaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti 7.8.2017 saakka, koska paljon on keskusteluja herännyt pääomasijoitusyhtiöiden keskuudessa, ja niistä onnistumisista mitä olemme saaneet aikaiseksi. Paljon on toki silläkin saralla työtä ja olemme käyneet mielenkiintoisia keskusteluja isommista kertasijoituksista.
Mitä nopeammin saamme asiat ratkaistua, ja saamme tarvittavat lisätyövoimat myös käyttöömme, ja sitä kautta on helpompi lähteä pistämään pakettia kasaan kokonaisuudessaan, ja opettaa kaikki henkilöt kerralla sekä päätettyä yhdessä, kuinka rakentaa se kokonaisuus siihen mihin olemme menossa.
Osakeantia hoitamaan eteenpäin on otettu KASVUSAARI OY, www.kasvusaari.fi

Oikeudenkäynti 19.1.2017 Mika Nummenpalo oli oikeuden istunnossa, jossa vastapuolena oli yhtiön alkutaipaleena 04/2014-19.1.2015 toiminut toimitusjohtaja Risto Koponen. S1 Sähkö Oy:n hallitus vapautti Risto Koposen 19.1.2015 toimitusjohtajan tehtävistä taloudellisten asioiden epäselvyyksien takia, sekä myöhemmässä vaiheessa, yhtiökokouksessa hänelle ei myönnetty vastuuvapautta.
Syyttäjä oli nostanut Risto Koposta vastaan syytteen törkeästä kavalluksesta, ja sellaisena se pysyi myös istunnon loppuun saakka, lopulliseksi kavalletuksi summaksi varmistui lähes 8500,00 €, joka oli kavallettu ennen yhtiön aloittamista.
Tuomio tuli ja on tuomion osalta tässä kuvakaappauksena tiedoksenne, jossa törkeä kavallus muuttui Kavallukseksi.

Helmikuu, toivomme että saamme julkistettua tulevan kuukauden aikana mielenkiintoisia yhteistyösopimuksia. Sopimuksia esivaiheessa tällä hetkellä kaikkiaan neljä kappaletta neuvotteluvaiheessa, ja sisältöjen tarkistuksessa.
Ensimmäinen sopimus on allekirjoitettu VETROSpace Oy:n kanssa.
PALVELULUPAUS, on monelle täysin vieraskäsite liiketoiminnassa, palvelulupauksesta kirjoitetaan selvästi mitä ja miksi asiakkaan kannattaa meidät valita. Tulemme tuottamaan Solution Sales eli esimerkiksi jos valaisin ratkaisu maksaa normaalisti 50.000 €, ja asiakkaalla on 1.000.000€ ongelma, ratkaisuun pitää sisältää ongelman ratkaisemiseksi jolloin siitä saadaan huomattavasti korkeampi tuotto kuin pelkästä valaistuksen myynnistä. Tätä varten työstämme nyt myyntiä ja hinnoittelua uuteen uskoon ja luomme yrityssektorille ja yksityisille kokonaisuudessaan on eri tuoteperhenimet
Palvelu lupaus -> Disinfection solutions sales kohdistuu yrityksille
Palvelu lupaus -> Personal immune on avainsana joka kohdistetaan henkilökohtaiselle tasolle.

Vuoden 2016 liikevaihto muodostui 454.926 € ja laskujen keskisummaksi muodostui 3320,62 € , teemme parhaillaan TEKES hankkeen raportointia ja odotamme tilintarkastajan lausuntoa.

Hyvää kevään odotusta

Mika Nummenpalo / LED TAILOR INNOVA7ION
+358 44 559 83 59
mika.nummenpalo@ledtailor.fi