Fotonidesinfiointi

Uusi aikakausi taistelussa haitallisia mikrobeja vastaan on alkanut!

LED Tailor Innova7ionin perustajilla on yli 10 vuoden kokemus näkyvän valon LED-teknologian ja UV LED-teknologian tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tuotteidemme luotettavuus ja suorituskyky perustuvat laadukkaimpiin komponentteihin ja erikoisvalmisteisiin optisiin materiaaleihin.

Kehittämillämme ratkaisuilla desinfioidaan erilaisia tiloja ja esineitä erittäin tehokkaasti: menetelmä toimii myös antibioottiresistenttejä bakteereja vastaan (MRSA). Innovaatioillamme voidaan vaikuttaa puhtaamman ja turvallisemman ympäristön puolesta, sekä saavuttaa yhteiskunnallisesti merkittäviä säästöjä mm. kemikaalien ja veden kulutuksessa, sairaspoissaolojen kustannuksissa ja sairaanhoitokuluissa. Fotonidesinfiointi soveltuu erinomaisesti mm. sairaaloihin, elintarviketeollisuuteen, laboratorioihin, eläintenkasvatukseen ja puhdastiloihin.

Tutustu esitteeseen

ANTiBAC AiRTUBE & ANTiBAC MARiO

Tiloissa olevien mikrobien kasvua pystytään tehokkaasti ja turvallisesti rajoittamaan, kun tila valaistaan maailman ensimmäisellä antimikrobisella ANTiBAC -valaistusjärjestelmällä. ANTiBAC -järjestelmällä mahdollistetaan puhdas valkoinen valaistus, joka myös parantaa vireystilaa. Järjestelmän käyttökohteita ovat esimerkiksi julkiset tilat kuten koulut, kuntosalit, uimahallit ja muut liikuntatilat, saneeraus- ja korjausrakennukset, teollisuuden tilat, lentokentät ja sairaalat.

Tutustu esitteeseen

WiSDOM AiR

WiSDOM AiR on kliinisesti, tieteellisesti ja laboratoriokokein todistettu täysin uusi kemikaalivapaa rajattujen tilojen puhdistusmenetelmä. WiSDOM AiR tuhoaa haitalliset mikrobit ilmasta sekä pinnoilta.

Tutustu esitteeseen

WiSDOM DS

WiSDOM DS -UVC-pintadesinfiointilaatikko soveltuu erinomaisesti parantamaan toimistojen, sairaaloiden ja tuotantolaitosten hygieniatasoa. Se poistaa mikrobit niin puhelimista, näppäimistöistä, avaimista kuin terveydenhuollon instrumenteistakin helposti, nopeasti ja kemikaalittomasti.

Tutustu esitteeseen