Salolainen Led Tailor kansainväliseen innovaatiokisaan Espanjaan!

Salolainen Led Tailor Innova7ion Oy voittanut Suomessa pidetyn Quality Innovation Awardin Suomen kansallisen kilpailun oman sarjansa ja osallistuu sen myötä Espanjassa helmikuussa 2018 pidettävään kansainväliseen finaaliin. Kansainvälinen tuomaristo äänestää kolmentoista eri maan finalistien joukosta Bilbaossa palkittavat voittajat ja kunniamaininnan saajat.

Led Tailorin keksimä ja kehittämä Itsedesinfioituva taikinan nostatusjärjestelmä PiTKO voiti suomalaisten mikroyritysten sarjan Quality Innovation Award -kilpailussa. Lisäksi Led Tailor voitti myös potentiaaliset innovaation -sarjan innovaatiollaan siemenviljan desinfioinnista ja itävyyden parantamisesta sinisellä valolla.

Led Tailorin kehittämä PiTKO on täysin uudenlainen menetelmä leipomoteollisuudessa käytettävien uunien puhdistamiseksi sinisen valon avulla. Kyseessä on samalla maailman ensimmäinen itsedesinfioituva ja täysin ilman ulkoista lämmönlähdettä toimiva nostatusuuni.

Uuden menetelmän ansiosta leivontahiivalla leivottuja leivonnaisia voidaan nostattaa tavanomaista huomattavasti nopeammin ilman ulkoista lämmönlähdettä ja tasaisemmalla lopputuloksella. Lisäksi uudessa PiTKO-nostatusuunissa on desinfioiva ominaisuus, joka mahdollistaa koko uunin sisäpuolen puhdistamisen haitallisista mikrobeista.

Led Tailor Innova7ion on vuonna 2014 perustettu fotoniteknologiaan erikoistunut yhtiö, jonka valaistusteknisiä keksintöjä on käytössä monissa maamme sairaaloissa ja laitoksissa. Yhtiön kehittämillä tuotteilla ja ratkaisuilla voidaan desinfioida erilaisia esineitä ja huoneita homeista ja itiöistä.

 

LED Tailor Innova7ion: www.ledtailor.fi

Lehdistökuvat: www.dropbox.com/s/dgli53zj13yd9vh/Led_Tailor_logo.jpg?dl=0

Lisätiedot medioille:

Toimitusjohtaja Terho Hoskonen, terho.hoskonen@ledtailor.fi, puh. 044 – 766 0000.