LEDIN LUONNONVALO-OMINAISUUS HAASTAA VANHAT HOITOMUODOT IHOSAIRAUKSIEN HOIDOSSA

LED TAILOR INNOVA7IONin innovaatio ”Valoterapia luonnollisin keinoin ilman kemikaaleja ja lääkkeitä” on valittu Vuoden salolaiseksi liikeideaksi. Yritys on saanut tunnustusta innovaatioillaan myös Tuottava Idea 2016 -kilpailun A-alueen yrityssarjan voittajana.

Valo vanhin voitehista
Terveysteknologia elää huimaa muutosta muuallakin kuin SOTE:ssa. Ympäri maailmaa tutkitaan parhaillaan LED teknologian mahdollisuuksia ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Salolaisen LED TAILOR INNOVA7IONin perustajat havaitsivat LEDin omaavan tarkkoja luonnonvaloa jäljitteleviä ominaisuuksia ilman perinteisten valohoitomuotojen haittavaikutuksia. Aiheesta on julkaistu useita kansainvälisiä kliinisiä tutkimuksia.

LEDin kapeaspektrinen valo on ylivoimainen ominaisuus täsmähoidoissa, sillä perinteiset valohoitomuodot sisältävät useita aallonpituuksia, joista ei ole hyötyä, vaan jotkut ovat jopa haitallisia. Valohoito sanana on tullut tiensä päähän ja tulevaisuudessa siitä puhutaan valoterapiana. Valoterapia on kemikaalivapaa, luonnonmukainen, edullinen ja vaaraton hoitotapa, jolla pystytään lievittämään, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään muiden muassa erilaisia iho-ongelmia (psoriasis, atooppinen iho, akne, haavat jne.), parodontiittia, vastasyntyneiden keltaisuutta, lihas- ja nivelkipuja ja tenniskyynärpäätä. Erilaisia valoterapiamuotoja on useita, esimerkiksi sinivaloterapia ja punavaloterapia, ja niillä on erilaiset vaikutukset eri vaivoihin ja sairauksiin. LED Tailor Innova7ionin PURE COMPLEXiON -valoterapiatuotteilla voidaan suorittaa valoterapiaa turvallisesti ilman kalliita lisälääkekustannuksia.

PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisimet ovat ennennäkemättömän tehokkaita psoriasiksen ja atopian iho-oireiden lievittäjiä ja poistajia. Valaisimen vaikutus perustuu vaarattomaan ja UV-säteettömään siniseen LED-valoon. Valo stimuloi auringonvalon parhaita puolia ilman palamisen tai ihon vanhenemisen riskiä. Valaisimella voi käsitellä ihottuma-alueita helposti itse kotona, olipa kyse sitten lievistä, keskivaikeista tai vaikeista iho-oireista.

 

Ennakkomyynnillä vauhtia tulevaisuuteen
Yhtiö on aloittanut PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisimen ennakkomyynnin 29.10.2016, jolloin vietettiin Maailman Psoriasispäivää. Valaisin on ostettavissa Suomessa yhtiön verkkokaupasta, ja myöhemmin CDON.comista sekä Amazonista. Tuotteen jakelu asiakkaille alkaa viimeistään helmikuun 2017 alussa tilausjärjestyksessä. Vuoden 2017 aikana toiminta laajenee myös muihin maihin, kuten Viroon, Ruotsiin ja Arabiemiraatteihin.

Me LED Tailor Innova7ionilla autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan PURE COMPLEXiON -valaisimen! Olemme myös käytettävissä valoterapiajakson suunnittelussa sekä oireiden kehittymisen analysoinnissa.

 

Tulevaisuuden bakteerin tuhoaja

LED Tailor Innova7ion on julkaissut ja julkaisee tulevaisuudessa myös muita LED-teknologiaan perustuvia innovaatioita. Hiljattain julkaistu WiSDOM AiR -fotonivalaisin on tarkoitettu homeiden ja bakteerien tuhoamiseen tilojen pinnoilta ja sisäilmasta. Tällä uudella puhdistusmenetelmällä saavutetaan merkittäviä säästöjä esimerkiksi päiväkotien, luokkahuoneiden, suihkutilojen, risteilyalusten ja vastaavien tilojen puhdistuksessa. WiSDOM AiR on kemikaalivapaa eli se säästää myös luontoa. LED Tailor Innova7ion tekee tiivistä yhteistyötä monien yritysten kanssa ja keskusteluja sekä tutkimuksia on käynnissä monilla eri aloilla.