LED TAILOR

LED Tailor on siniseen LED-valoon perustuvia, kemikaalittomia desinfiointiratkaisuja kehittävä ja valmistava suomalaisyritys. Ratkaisuillamme parannetaan pintahygieniaa ja ilmanlaatua mm. lääketeollisuuden puhdastiloissa, laboratorioissa, terveydenhuollossa, ruokateollisuudessa ja sisäilmaongelmakohteissa.

Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Teemme jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä yhdessä laajan kansainvälisen verkoston kanssa. Olemme Euroopan ensimmäinen siniseen valoon perustuvia desinfiointiratkaisuja toimittava yritys.

Tutustu ratkaisuihimme osoitteessa https://spectral.blue

Kehittämillämme ratkaisuilla desinfioidaan erilaisia tiloja ja esineitä erittäin tehokkaasti: menetelmät toimivat myös antibioottiresistenttejä bakteereja vastaan (mm. MRSA, VRE, ESBL). Innovaatioillamme voidaan vaikuttaa puhtaamman ja turvallisemman ympäristön puolesta, sekä saavuttaa yhteiskunnallisesti merkittäviä säästöjä mm. kemikaalien ja veden kulutuksessa, sairaspoissaolojen kustannuksissa, sairaanhoitokuluissa, sekä energiankulutuksessa.

Pintadesinfiointi

Kemikaaliton ja turvallinen tilojen ja esineiden desinfiointi automaattisesti.

lue lisää

Sisäilmaongelmakohteet

Edullinen ja vaivaton ratkaisu sisäilmaongelmiin.

lue lisää
Puhdas, luotettava, luonnollinen, innovatiivinen

Uskomme, että sininen väri tullaan mieltämään tulevaisuudessa yhtä vahvasti puhtauden väriksi kuin aikoinaan vihreää alettiin tunnustumaan ekologisuuden tai punaista varoituksen väriksi.

Blue is Clean™ on merkki turvallisesta, mikrobittomasta ja kemikaalittomasta ympäristöstä.