Cleaner indoor air

Soundless, maintenance-free and automatic solution for air purifying.

Indoor Air Quality Issue Sites

Sisäilmaongelmat saattavat nopeasti kehittyä tilanteeseen, jossa on pakko etsiä väistötilat nopeasti. Väistötiloja voi olla vaikea löytää, ne lisäävät kustannuksia merkittävästi ja sen päälle tulee muutto- ja desinfiointikustannukset. LED Tailorin siniseen valoon perustuva fotonidesinfiointijärjestelmä on helppo ja edullinen ratkaisu sisäilmaongelmiin. LED Tailorin ratkaisu puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja on monessa kohteessa mahdollistanut sen, että väistötiloihin muutto on vältetty kokonaan ja työskentelyä vanhoissa luokissa on voitu jatkaa turvallisesti. Takaisinmaksuaika investoinnille on vain muutama kuukausi!

Fotonidesinfiointijärjestelmä koostuu valkoisesta antimikrobisesta ANTiBAC-yleisvalaistuksesta sekä sinisestä WiSDOM AiR-valaistuksesta, joka on käytössä yöaikaan tai muulloin kun desinfioitava tila ei ole käytössä. Katalyysipinnoitteen avulla valojen toimintaa voidaan tehostaa tuhoamaan myös viruksia, itiömuotoja, hajuja ja haitallisia VOC-yhdisteitä. Järjestelmä toimii täysin automaattisesti eikä tarvitse erityistä perehdyttämistä.

90% edullisempi kuin väistötilat
nopea

asennus illalla tai viikonloppuna

vaivaton

tilojen käyttö jatkuu normaalisti

Safe

UV-free and better occupational safety without chemicals

Destroys mold, odours, microbes and VOCs.

Does not promote antimicrobial resistance

Maintenance-free

No running costs, no filters to be changed

Automatic

Always consistent results, no human-factor

Soundless

No moving components

Non-ionizing

Suitable for sensitive materials (test report 2017)

Photon Disinfection System

White general lighting:

ANTiBAC series

ANTiBAC produces a flicker-free and energizing pure white light. ANTiBAC also functions as part of the LED Tailor photon disinfection system, restricting the growth of microbes and activating the purifying properties of Catalytic coating much more efficiently than ordinary lights.

read more
Blue disinfection lighting:

WiSDOM AiR series

Blue light has been shown to destroy bacteria, mold, yeast and fungi with high efficiency. It’s power can be enhanced to destroy also viruses and endospores. LED Tailor photon disinfection system deploys blue light at night or whenever the targeted space is not in use.

read more
Extra effectivity against viruses:

Catalytic Coating

The efficiency of the LED Tailor photon disinfection system can be enhanced by applying a Catalytic coating on room surfaces. The coating utilizes a phenomenon known as photocatalysis, in which the energy of light triggers a chemical reaction that produces short-lived reactive oxygen species. The reaction is produced by a catalyst, which in the LED Tailor coating is titanium dioxide (TiO2).

read more

References

Explore what our customers has to say about us.

read more
1

All we need:

• Room dimensions
• Luminaire installation height
• Time window for blue light
2

We calculate spesific plan for the lighting

The plan includes calculation and a cost-effective quotation.
3

Installation

Easy to read installation instructions include in the delivery.
4

Indoor air quality problem solved!

You are free to use the space as used to.