FAQ  –  USEIN KYSYTYT KYSYMYKSETYLEISET

LED TAILOR INNOVA7ION on salolainen LED-teollisuuden edelläkävijä. Valmistamme perinteisten teollisuus- ja liiketilojen LED-valaisinten lisäksi uuden aikakauden UV LED -tuotteita desinfiointi- ja sterilointitarpeisiin sekä valoterapiavalaisimia mm. psoriasiksen ja atopian iho-oireiden lieventämiseen ja poistamiseen. Tulevaisuudessa toimintamme laajentuu mm. komponenttien toimittamiseen.

Palvelemme nettisivuillamme olevassa chatissä arkisin klo 8-16. Voit myös jättää kysymyksesi chattiin aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan jätät yhteystietosi, jolloin vastaamme sähköpostiisi mahdollisimman pian.

PURE COMPLEXiON -valoterapia

PURE COMPLEXiON 36 -valoterapiavalaisin on suunniteltu kansainvälisten kliinisten tutkimusten mukaan lievien ja keskivaikeiden psoriasis ja atopia iho-oireiden lievittämiseen ja poistoon. Uudenlaisen kotihoitovalaisimen vaikutus perustuu vaarattomaan siniseen LED-valoon.

Keskustele lääkärin kanssa, jos olet tauottamassa/lopettamassa lääkärin määräämää sisäistä lääkitystä psoriasiksen tai atopian hoitoon ennen PURE COMPLEXiON -valoterapian aloittamista. Muissa tapauksissa voit aloittaa valoterapian keskustelematta lääkärisi kanssa. Suosittelemme kuitenkin kertomaan valoterapiasta lääkärillesi seuraavalla kontrollikäynnillä.

Suosittelemamme valoterapiakerran maksimi käyttöaika on 30 minuuttia. Mikäli ylität suositellun käyttöajan, saatat tuntea iholla pistelyä ja kihelmöintiä verenkierron vilkastumisesta johtuen. Lopeta valoterapiakerta heti, jos iholla ilmenee ihottumaa, kipua tai muuta epänormaalia ja anna oireiden normalisoitua. Jos oireet eivät tasaannu, käänny tarvittaessa lääkärin puoleen.

PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisin ei sisällä lainkaan syöpää aiheuttavaa UV-säteilyä. Älä kuitenkaan käytä PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisinta, jos sinulla on aktiivinen ihosyöpä tai sinulla on aikaisemmin ollut ihosyöpä tai muu paikallinen syöpä, prekanseroosisia leesioita tai suuria luomia käsiteltävällä alueella.

Suoraan valoon katsominen ilman suojalaseja saattaa hetkellisesti sumentaa näkökenttää, mutta näkö palautuu normaaliksi muutamissa minuuteissa. Silmien toistuva altistaminen suoraan ja pitkäkestoisesti valolle saattaa aiheuttaa silmän verkkokalvolla muutoksia, jotka voivat vaikuttaa heikentävästi näkökykyyn. Suosittelemme suojalasien käyttöä valoterapian aikana.

Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 8-16 chat-palvelussamme ledtailor.fi tai voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info(a)ledtailor.fi.

PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisin lieventää ja poistaa psoriasiksen ja atopian kiusallisia iho-oireita, mutta ne voivat aika-ajoin uusiutua esimerkiksi elinympäristön tai ruokavalion muutoksien seurauksena. Psoriasikseen ja atopiaan ei ole löydetty lopullista parannuskeinoa.

Emme suosittele kortisonien tai muiden ihoa ohentavien ja kuorivien valmisteiden (esim. salisyylihappoa sisältävät) käyttöä valoterapiajakson aikana, sillä valo kuorii tehokkaasti ihottuma-alueita tuoden alta terveempää ja paksumpaa ihoa.

Käsitelty alue saattaa näyttää rajummalta 2-4 viikkoa valoterapiajakson aloittamisen jälkeen, mutta se on täysin normaalia. Iho saattaa kuoriutua ja kuivua runsaasti valon nostaessa ihottumaa ihon pintaan, samalla luoden uutta tervettä ihoa ihottuman alla. Iho saattaa toistaa tämän muutamia kertoja, kunnes tulehdus on kokonaan poissa.

Ei. PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisin ei sovellu käytettäväksi yli 30°c tai kosteissa tai märissä tiloissa.

PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisin ei sisällä lainkaan ihoa polttavaa UV-säteilyä ja onkin siksi täysin turvallinen kaikille ihotyypeille, myös herkästi auringossa palaville.

Kyllä pystyy, mutta ota huomioon, ettei valo välttämättä läpäise hiuksia, joten pyri siirtämään hiukset pois ihottuman päältä.

Valoterapia-aika on max. 30 min/alue, 4-6 krt/viikko, kunnes iho-oireet ovat täysin lieventyneet tai poistuneet. Valoterapiajakson kokonaiskesto riippuu siitä ovatko iho-oireet lieviä, keskivaikeita tai vaikeita ja kuinka laajalla alueella ne ilmenevät.

PURE COMPLEXiON valoterapiavalaisin toimitetaan kuuden (6) metrin irrotettavan valmisjohdon kanssa.

Valmistamme kaikki PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisimet Suomessa, Salossa.

PURE COMPLEXiON -valoterapiavalaisimen voi pyyhkiä nihkeällä siivousliinalla. Irrota valaisin verkkovirrasta ennen puhdistusta.

PURE COMPLEXiON valoterapiavalaisimen mukana tulee säädettävä kolmijalka.

Tällä hetkellä PURE COMPLEXiON valoterapiavalaisinta ei voi vuokrata.

Jalan saa nostettua korkeimmillaan 157,5 cm korkeuteen ja matalimmillaan laskettua 60 cm korkeuteen.

WiSDOM AiR

WiSDOM AiR on LED TAILOR INNOVA7IONin kehittämä uv-säteetön kliinisesti, tieteellisesti ja laboratoriokokein todistettu täysin uusi ja Suomeen patentoitu kemikaalivapaa rajattujen tilojen puhdistusmenetelmä.

WiSDOM AiR tuhoaa haitalliset bakteerit ja homeet tunkeutumalla niiden DNA:han ja rikkomalla ne sisältäpäin.

Kansainvälisten kliinisten tutkimusten mukaan WiSDOM AiRin käyttämä menetelmä tuhoaa mm. bakteerit, jotka aiheuttavat epidemioita ympäri maailmaa. Näistä tunnetuimpia lienevät Staphylococcus aureus (MRSA, eli sairaalabakteeri), Salmonellat ja Escherichia coli.

WiSDOM AiR tuhoaa sitkeimmätkin terveydelle haitalliset homeet pinnoilta ja ilmasta, sekä estää itiöiden leviämisen esim. homevaurioiden korjauksien yhteydessä.

WiSDOM AiR ei erottele hyviä ja huonoja bakteereita vaan tuhoaa niitä kaikkia. Siksi emme suosittele pitkäaikaista oleskelua tilassa, jota käsitellään WiSDOM AiR:lla.

WiSDOM AiR on kansainvälisten kliinisten tutkimusten mukaan ihmisille täysin vaaraton. Emme kuitenkaan suosittele, että WiSDOM AiR:ia katsotaan suoraan sen ollessa toiminnassa, sillä vain osa sen tuottamasta valosta on näkyvää ja pitkäkestoisella valon katsomisella voi olla silmään vaikuttavia haittoja.

WiSDOM AiR voidaan kytkeä osaksi rakennuksen talotekniikka-järjestelmää. Se on myös etäohjattavissa kellonajan tai läsnäolotunnistimien mukaan toimimaan silloin kun tilassa ei ole ketään.

Voit ostaa tuotteen suoraan myyjiltämme tai verkkokaupastamme ledtailor.fi/kauppa. Emme jälleenmyy tuotetta tällä hetkellä. Ota yhteyttä myyjiimme sähköpostitse tai puhelimitse niin kerromme lisää! Yhteystiedot löydät täältä

UV-LED

Yhtiömme kehittämillä ratkaisuilla voidaan suorittaa erilaisten tilojen ja esineiden desinfiointia ja sterilointia, mm. sairaalan toimenpidehuoneiden pintojen puhdistusta resistenteistä bakteereista. Tiloja ja pintoja, joissa bakteerit elävät ja lisääntyvät, on loputtomia määriä. Niitä ei ole mahdollista puhdistaa tarpeeksi tarkasti, minkä takia maailmaan tarvitaankin kemikaalivapaita ratkaisuja. Lääketieteellisten ja desinfiointitarpeiden lisäksi UV LED -valoa voidaan hyödyntää mm. turvallisuus- ja identiteettitunnistimiin, teollisuudessa UV kovettamiseen ja fluoresenttien valonlähteiden valmistamiseen.Päivitämme sivua ja lisäämme usein kysyttyjä kysymyksiä mahdollisimman pian!
Etkö löytänyt vastausta? Kysy meiltä tästä:
Ota yhteyttä:

info(a)ledtailor.fi
etunimi.sukunimi@ledtailor.fi

Y-tunnus: 2630755-3


Käyntiosoite

Lairolantie 11
24910 Halikko
FINLAND

facebook-icon-logo-vector-400x400Instagram_App_Large_May2016_200Twitter-icon