Uusi aikakausi taistelussa bakteereita vastaan on alkanut!

LED TAILOR INNOVA7ION:in perustajilla on 10 vuoden kokemus näkyvän valon LED teknologiasta ja UV LED teknologiasta. Yhtiön kehittämillä ratkaisuilla voidaan suorittaa erilaisten tilojen ja esineiden desinfiointia ja sterilointia, mm. sairaalan toimenpidehuoneiden pintojen puhdistusta resistenteistä bakteereista. 

Yhtiön tuotteet perustuvat pitkään kehitystyöhön mm. UV-Ledien valmistuksessa käytettävistä materiaaleista ja elektronikasta. Tuotteissamme käytetään erikoisalumiinia sekä -lasia, joilla mahdollistamme korkean intesiteetti hyödyn ja parhaan toimivan kokonaisuuden.

LED TAILOR INNOVA7ION kehittämillä ratkaisuilla voidaan vaikuttaa puhtaamman ja turvallisemman ympäristön puolesta. Ratkaisuilla tullaan saavuttamaan yhteiskunnallisesti merkittäviä säästöjä mm. kemikaalien ja veden kulutuksessa, sairaspoissaolo kustannuksissa ja sairaanhoitokuluissa.


LED TAILOR INNOVA7ION – KOLME SUOJAUKSEN TASOA


SUOJAUSTASO 1. – ANTiBAC AiRTUBE

Hyvä hygieniataso
Vanha valaistus vaihdetaan ANTiBAC LiGHT SOLUTiON -valaistusjärjestelmään. Näin estetään tehokkaasti tiloissa bakteerien ja homeiden kasvua. ANTiBAC AiRTUBE -valoputkilla saadaan aikaiseksi valkoinen valaistus, joka myös parantaa vireystilaa. Käyttökohteita esimerkiksi julkiset tilat kuten koulut, kuntosalit, uimahallit ja muut liikuntatilat.

 

SUOJAUSTASO 2. – WiSDOM AiR

Vaativampi hygieniataso
ANTiBAC LiGHT SOLUTiON -valaistusjärjestelmän ANTiBAC AiRTUBE -valoputket huolehtivat päivällä tiloissa työskennellessä, ettei bakteeritaso pääse nousemaan haitalliselle tasolle ja WiSDOM AiR
-fotonidesinfiointijärjestelmä tekee yöllä tehostetumman mikrobien tuhoamisen. Näiden tuotteiden yhdistäminen tekee tiloista bakteeri- ja homevapaita sekä puhdistaa ilmaa painamalla partikkeleja alas ilmasta yöaikaan. WiSDOM AiR myös ehkäisee biofilmien syntymistä ja helpottaa näin siivousta vähentäen kemikaalikuormaa. Siivous tulee suorittaa kemikaalivapailla aineilla, jossa ei ole alkoholia tai muita biosidipohjaisia aineita, jotka lisäävät biofilmin syntymistä. Esimerkkituote on Aktiivivesi. Käyttökohteita esimerkiksi saneeraus- ja korjausrakennukset, teollisuuden tilat, lentokentät ja sairaalat.

 

SUOJAUSTASO 3. – WiSDOM DISINFECTION & WiSDOM STERILE

Äärimmäisen korkea hygieniataso
ANTiBAC AiRTUBE -valoputket huolehtivat tilojen bakteerivapaudesta päivällä, mutta aina kun tiloista poistutaan, tulee WiSDOM AiR -fotonidesinfiointijärjestelmä tueksi. Yöaikaan WiSDOM AiR huolehtii, että saavutetut tulokset säilyvät seuraavaan päivään eikä biofilmejä pääse syntymään. Ennen kuin menet tilaan, joka vaatii korkeaa hygieniatasoa, voit käsitellä mukana olevat esineet kuten puhelimet, avaimet ja silmälasit mikrobivapaiksi WiSDOM DiSINFECTiON ja WiSDOM STERiLE -laitteilla. Näin estetään esineissä kulkeutuvia vieraita bakteereja pääsemästä tilaan. Käyttökohteita esimerkiksi laboratorio- ja puhdastilat.Desinfiointi tuotteet:

ANTiBAC AiRTUBE -LED putki


WiSDOM AiR -fotonivalaisin


WiSDOM DISINFECTION UV-LED laatikotOta yhteyttä:

info(a)ledtailor.fi
etunimi.sukunimi@ledtailor.fi

Y-tunnus: 2630755-3


Käyntiosoite

Lairolantie 11
24910 Halikko
FINLAND

facebook-icon-logo-vector-400x400Instagram_App_Large_May2016_200Twitter-icon